Hatech via Linkedin Hatech via YouTube

T 07-8484 812

E info@hatechgas.be

nl
T 0784 84 812 /span> E info@hatechgas.be

Team Gorinchem klaar voor Roparun

Als trotse sponsor wensen wij Team Gorinchem heel veel succes!

Met trots presenteert Hatech Gasdetectie aan u:

Team Gorinchem staat dit jaar voor het eerst aan de start van de Roparun. Wel met een bak aan ervaring! Alle teamleden hebben namelijk al een of meerdere keren meegedaan aan de Roparun. Allemaal gaan we ons op een sportieve manier inzetten voor dit goede doel. In het Pinksterweekend van 4 tot 6 juni willen we dankzij de hulp van onze sponsoren en donateurs een mooi bedrag voor de Stichting Roparun naar de finish in Rotterdam brengen!

Team Gorinchem, zij zijn helemaal klaar voor de Roparun. Met Pinksteren staat het team voor het eerst aan de start van de Roparun. Zondag 22 mei hield het team een simulatietraining en die is heel goed verlopen. Het team legde een route van zo’n 60 kilometer af door de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Veel fietsers en wandelaars moedigden de lopers en fietsers onderweg aan en wensten hen succes. Dat was een mooi gebaar!

Het team vertrok vanaf Papland en eindigde daar ook met een vrolijke groepsfoto. Helemaal klaar voor de Roparun van 4 tot en met 6 juni. Op een sportieve manier zamelt Team Gorinchem dan geld in voor de Stichting Roparun.

Succesvol

Afgelopen maanden zetten de teamleden zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen. ‘We hebben contact opgenomen met bedrijven, maar we hielden ook succesvolle verkoopacties’, zeggen Niels den Ottelander en Bas van Andel, teamcaptains van Team 71. Zo werd dankzij de steun van Hatech Gasdetectietechniek het mogelijk om deel te nemen aan de Roparun in onze mooie team kleding!

 

Sportief

De teamleden van Team Gorinchem hebben zich naast de eigen trainingen ook voor andere sportactiviteiten ingezet. ‘We staken onze handen uit de mouwen tijdens de Vestingloop in maart. ‘De lopers voerden hand en spandiensten uit, maar ook andere teamleden zoals chauffeurs, ondersteuners van het basiskamp en de fietsers waren aanwezig’, zegt Niels. ’De organisatie beloonde de inzet van het team met een mooie financiële vergoeding, dus zo helpen we elkaar!’

Meer informatie

Meer informatie over Team Gorinchem is te vinden op www.team71.nl. Op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg dan Roparun Team Gorinchem op Facebook.

Hatech

Phone 07-8484 812 | Info info@hatechgas.be
Hatech Gasdetectietechniek BV | Marsweg 55 | 2290 | Loenhout | België