Hatech via Linkedin Hatech via YouTube

T 07-8484 812

E info@hatechgas.be

nl
T 0784 84 812 /span> E info@hatechgas.be

Service

Hatech uw one-stop-shop ook voor onderhoud, kalibratie en reparatie.

Onderhoud gasdetectie apparatuur

Om de kwaliteit van uw gasmetingen te waarborgen en de levensduur van uw gasdetectie apparatuur te verlengen, is het noodzakelijk om periodiek onderhoud te plegen.
U kunt dit zelf doen als u over de juiste kennis beschikt maar u kunt het ook overlaten aan Hatech Gasdetectietechniek.
Wij kunnen met u een onderhoudsprogramma opstellen waarbij wij periodiek uw installaties komen controleren en onderhouden.
Als specialist in gasmeten kunnen wij daarbij scherpe tarieven hanteren voor uw onderhoudscontract. Lees meer op de pagina onderhoud op deze website..

Reparatie gasdetectie apparatuur

Ondanks lage uitvalspercentage kan er toch een defect ontstaan. Binnen de garantie periode lossen wij dit vanzelfsprekend kosteloos voor u op.
Buitengarantie zullen wij eerst de situatie inspecteren en vervolgens een prijsopgaaf doen van de geschatte kosten.
Het afsluiten van een onderhoudscontract voorkomt vaak vooraf defecten. lees meer op de pagina reparatie op deze website.

Onderdelen en gasmeetbuisjes

Vanzelfsprekend leveren wij voor al onze producten de bijbehorende reserve onderdelen, zodat u zelfstandig uw gasdetectie vloot kan onderhouden en reparaties kan uitvoeren.
Een compleet overzicht van de reserve onderdelen uit het assortiment van Hatech vindt u op de pagina onderdelen van deze website.

Kalibratie van gasmeetapparatuur

Het is essentieel dat u tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden altijd op uw gasdetectie apparatuur kunt vertrouwen, om er zeker van te zijn dat uw gasdetectie aparatuur functioneert zoals deze zou moeten is tijdig kaliberen een must. Alle informatie over kalibratie van uw gasdetectie vindt u op de pagina kalibratie van deze website.

Garantie op Hatech Gasdetectie apparatuur

Op de meeste Hatech Gasdetectietechniek systemen verlenen wij 2 jaar garantie. Maar omdat er uitzonderingen zijn adviseren wij u vooraf bij ons te informeren wat de garantietermijn is op het systeem dat u wilt aanschaffen. Lees meer op de pagina garantie op deze website.

Hatech

Phone 07-8484 812 | Info info@hatechgas.be
Hatech Gasdetectietechniek BV | Marsweg 55 | 2290 | Loenhout | België