Hatech via Linkedin Hatech via YouTube

T 07-8484 812

E info@hatechgas.be

nl
T 0784 84 812 /span> E info@hatechgas.be

Industrial Scientific

Industrial Scientific people banner

INDUSTRIAL SCIENTIFIC – The Gas Detection People

 

 

 

 

Industrial Scientific is de marktleider als toeleverancier van gasdectie als service en draagbare gasdetectors.

 

Industrial Scientific heeft met iNet een uniek product op de markt dat u compleet ontzorgd:

 

Doen je gasdetectoren wat ze moeten doen? Is uw gasdetectie vloot goed onderhouden, en heb je de administratie om het te bewijzen? Hoe worden uw instrumenten gebruikt in het veld? iNet helpt u om al deze vragen te beantwoorden en om een effectieve gasdetectie beleid te voeren.

Het vinden van de juiste gasdetector is eenvoudig. De uitdaging ligt in gasdetector beheren – onderhouden van de instrumenten, administreren van onderhoud en alarmen, het verkrijgen van inzicht aan wat voor gevaren werknemers worden blootgesteld en hoe instrumenten worden gebruikt.

 

 

 

 

 

 

Met een iNet abonnement, least u een betrouwbare vloot gas detectoren van Industrial Scientific. Daarnaast heeft u toegang tot een web-based dashboard waardoor u 24/7 de veiligheid uw personeel en het functioneren van de gasdetectoren in beeld heeft waar ook ter wereld. iNet bevat een geautomatiseerde onderhoud oplossing met proactief onderhoud en vervanging wanneer iNet een probleem beteuterd met een instrument word deze automatisch vervangen.

Wat betekend iNet voor u? Bekijk deze product film en neem contact op!

 

De werknemers van Industrial Scientific zijn toegewijd aan het doel om doden door arbeidsongevallen te verminderen. Naast het maken en verkopen van producten verzorgen zij ook trainingen en opleidingen om dit doel te bereiken.

De manier van werken van Industrial Scientific bestaat uit een set van kernwaarden die leidend zijn voor hun beslissingen en activiteiten. Deze staan voor de hoge normen die zij zichzelf stellen. En verteld hun klanten en partners wat zij kunnen verwachten van de samenwerking. Daardoor kunnen de werknemers van Industrial Scientific de hoogste kwaliteit leveren, de beste klantenservice verlenen… bij iedere bestelling, iedere keer opnieuw.

De kernwaarden van Industrial Scientific

Nederig, hongerig en slim

Zoek de waarheid en spreek de waarheid

Andere bedienen doet ons het meeste plezier

Voor meer informatie over Industrial Scientific en haar producten kunt u contact opnemen via info@hatechgas.be.

Hatech

Phone 07-8484 812 | Info info@hatechgas.be
Hatech Gasdetectietechniek BV | Marsweg 55 | 2290 | Loenhout | België