Hatech via Linkedin Hatech via YouTube

T 07-8484 812

E info@hatechgas.be

nl
T 0784 84 812 /span> E info@hatechgas.be

Turnarounds – Area monitoring

Turnarounds? Huur direct de beste Area-Monitors!

Radius BZ1 Area Monitor – voor turnarounds

Geplande down-time van plants, turnarounds, shutdowns en stops vereisen veel planning en extra resources. Daarom kiezen turnaround contractors van industriële plants de Radius BZ1 – Area monitor voor continue detectie van gasgevaren. De gebruikelijksvriendelijke Radius BZ1 Area Monitor van Industrial Scientific is voor deze toepassing een uitstekende keuze dankzij de vele mogelijkheden die deze monitor heeft. Als gecertificeerd servicecentrum namens Industrial Scientific kunnen de specialisten bij Hatech Gasdetectie u uitgebreid voorzien van informatie omtrent de Radius BZ1 monitor; van configuratie en gebruik tot service en onderhoud van de monitor. Via 07-8484 812 kunt u contact opnemen met ons team; wij helpen u graag!

De Radius BZ1 heeft een batterijduur van zeven dagen (168 uur), wat betekent dat er minder mensen nodig zijn om de batterijen van het instrument te vervangen en op te laden. Met minder mensen die werkzones betreden, hierdoor wordt ook het aantal vereiste werk vergunningen verminderd. Radius BZ1 is zeer eenvoudig in te stellen, waardoor het een uitstekende keuze is voor shutdown-projecten met strakke tijd schema’s. De unieke SafeCore module zorgt voor grote flexibiliteit, minder down-time en verbetering van de veiligheid door LENS-wireless connectiviteit.

LENS Wireless maakt automatisch verbinding met elke andere monitor binnen het zelfde netwerk. Zodra één detector alarmeert, wordt dit alarm direct geëscaleerd naar de andere monitor binnen het netwerk. Hierdoor kunnen werknemers onmiddellijk waarnemen waar het gevaar is en zijn zij eerder in staat zichzelf en collega’s in veiligheid te brengen.

Kort samengevat wint u met de Radius BZ1 eigenlijk tijd en geld tijdens uw project!

Turnaround resources

Bent u druk bezig met het plannen van een turnaround? Gebruik deze bronnen om te ontdekken waarom Radius BZ1 de meest vertrouwde area monitor is op het gebied van turnarounds.

Blog over de Radius BZ1 tijdens turnarounds en stops.                    Case Study waarom de Radius BZ1 de beste Area-Monitor is voor turnarounds en stops                    Radius BZ1 - Introductie video                    Radius BZ1 - Simulator

Plan vandaag nog uw demo!

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Bedrijf (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Land (verplicht)

  Opmerking en voorkeur datum

  Hatech komt graag geheel vrijblijvend bij u langs om de kracht van de INDSCI Radius BZ1 te demonstreren.

  Huur direct Area-Monitors voor uw stops of turnarounds

  Hatech

  Phone 07-8484 812 | Info info@hatechgas.be
  Hatech Gasdetectietechniek BV | Marsweg 55 | 2290 | Loenhout | België