Hatech via Linkedin Hatech via YouTube

T 07-8484 812

E info@hatechgas.be

nl
T 0784 84 812 /span> E info@hatechgas.be

Kitagawa

https://www.hatechgas.be/wp-content/uploads/2015/01/Slider-Kitagawa-72.jpg

KITAGAWA – Zichtbare detectie van onzichtbare gassen

Kitagawa

Kitagawa (Japan) ontwikkeld en produceert al meer dan 70 jaar gasdetectiebuisjes. Marktleider op dit gebied, zijn de buisjes van Kitagawa de meest verkochte, betrouwbare, nauwkeurige en snelste buisjes ter wereld. Toepassingsgebieden zijn (petro)chemie, giftige gassen in zeecontainers, laboratoria, waterzuiveringen, etc. Hatech is al meer dan 20 jaar Exclusief Kitagawa distributeur en de grootste van Europa.

Kitagawa is onderdeel van het Komyo concern, de fabrikant van het Kitagawa Gas Detector Tube system.

Sinds de oprichting in 1947 heeft Kitagawa constant zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om de kwaliteit, gevoeligheid en nauwkeurigheid van de producten te verbeteren.

Komyo is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

Als uitvinder van de van het piston style pump design is Komyo gecertificeerd in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van dit product.
De certificering omvat gasdetectiebuisjes, monsterpompen, luchtstroomindicators, draagbare persoonlijke gasmonitoren en vaste gasdetectiesystemen.

Kitagawa Gas Detector Tube system

Het gasdetectiebuissysteem is een compleet proefnemings- en analysesysteem voor het bepalen van gasconcentraties van gevaarlijke gassen. Met een keuze uit meer dan 300 verschillende gassen en concentraties kan een breed bereik aan gassen en dampen opgespoord worden.
De gasmeetbuisjes kunnen direct uitgelezen en ondervinden geen hinder van eerder gedane metingen zoals bij het gebruik van gasdetectie apparatuur wel het geval is.Voor meer informatie over het Kitagawa gasdetectiebuisjes kunt u contact opnemen via info@hatechgas.be of 07-8484 812

Hatech

Phone 07-8484 812 | Info info@hatechgas.be
Hatech Gasdetectietechniek BV | Marsweg 55 | 2290 | Loenhout | België