Hatech via Linkedin Hatech via YouTube

T 07-8484 812

E info@hatechgas.be

nl
T 0784 84 812 /span> E info@hatechgas.be

NIEUW! Ventis Pro Gasdetector

Industrial Scientific lanceert de nieuwe, innovatieve Ventis Pro.

INDSCI is verheugd de innovatieve Ventis Pro Series Multi Gasdetectoren te lanceren. De draagbare, robuuste, veilige gasdetectoren waarmee tot op vijf gassen tegelijk gemeten kunnen worden beloofd de nieuwe standaard te worden in de markt.

De Pro4 kan uitgerust worden met de volgende sensoren: LEL/CH4, O2, CO, CO/H2 laag, H2S, SO2, NO2, of HCN. Dit toestel is met name geschikt voor industrieën zoals de brandweer, staal en constructie. De Pro5 kan dezelfde gassen meten als de Pro4  met toevoeging van NH3, CO2/Koolwaterstoffen IR, CO2/CH4 IR en CO/H2S. Industrieën zoals olie en gas, petrochemie, nuts- en koelbedrijven (welke normaal gesproken een groter vijf-gas toestel nodig hebben) zullen zich gemakkelijk kunnen vinden met de kleinere, lichtere Ventis Pro5.

Zowel de Ventis Pro4 als Pro5 komen met nieuwe functionaliteiten welke de lat op het gebied van veiligheid nóg hoger zullen leggen:

  • iAssign technologie houdt gebruikers en sites bij in real-time gebruik makende van Near Field Communication (NFC), zodat Safetey Mangers  meteen kunnen reageren op mogelijke gas risico’s;
  • De standaard Paniek-knop en het Man-down alarm alarmeert werknemers die in de buurt zijn als er iemand in gevaar is of het bewustzijn heeft verloren;
  • Speciale instructies kunnen in het toestel geprogrammeerd worden als er een alarm is, zodat werknemers weten welke actie ze moeten ondernemen indien het toestel in alarm gaat.

Buiten het feit dat de Ventis Pro Series de meest geavanceerde Multi-gas monitoren op de markt zijn, zijn de toestellen ook nog eens extreem robuust. Zo zit er een levenslange garantie op de elektronica en hebben ze een IP68 rating.

De Ventis Pro4 en Pro5 zijn per direct leverbaar en zijn beschikbaar in een diffuse of gepompte variant.
Are you ready for the moment? The Ventis Pro is there when it matters the most!
Mocht u interesse hebben in een product demonstratie, neemt u dan gerust contact op met Hatech.

[products ids=”3567″]

 

 

 

 

 

 

 

Hatech

Phone 07-8484 812 | Info info@hatechgas.be
Hatech Gasdetectietechniek BV | Marsweg 55 | 2290 | Loenhout | België